Ενημέρωση για ψαγμενους

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Η Γερμανία και το σχέδιο της για Ελλάδα και Κύπρο


on 23:44



Η Γερμανία είναι μια χώρα η οποία αναπτύχθηκε εις βάρος των υπόλοιπων λαών της Ευρώπης καθώς έχει καταφέρει να διαλύσει κάθε χώρα της οποίας της δανείζει χρήματα. Η Γερμανία όμως δεν δανείζει επειδή έχει χρήματα. Οι βλέψεις της είναι άλλες και ίσως πολλοί από εσάς έχετε καταλάβει.

Η Γερμανία γεωγραφικά βρίσκεται στα βορειότερα σημεία της Ευρώπης και είναι μία χώρα που έχει μόνο ξηρά. Στηρίζετε κυρίως στις αυτοκινητοβιομηχανίες τις οποίες εδραίωσε μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και στις εξαγωγές προϊόντων όπως κινητά. Το σημείο στο οποίο βρίσκεται δεν έχει γαιάνθρακες για να εκμεταλλευτεί, γιατί κακά τα ψέματα αυτοί προσφέρουν τεράστια έσοδα στις χώρες που τους εκμεταλλεύονται. 

Γιατί η Γερμανία στέλνει τα χρήματα της στις Ευρωπαϊκές χώρες του νότου και του βορρά που βρίσκονται γεωγραφικά πάνω από αυτή;
Η Γερμανία όπως προείπαμε γεωγραφικά δεν περιβάλλεται από θάλασσα ούτε έχει κοιτάσματα γαιανθράκων προς εκμετάλλευση. Ποίες χώρες έχουν κοιτάσματα; Κυρίως η Κύπρος και η Ελλάδα έχουν τον μεγαλύτερο ορυκτό πλούτο σε θαλάσσια κοιτάσματα τα οποία μπορούν να κάνουν αυτές τις χώρες πλούσιες σε σημαντικό βαθμό.
Η Γερμανία έχει βάλει ως στόχο να υφαρπάξει αυτά τα κοιτάσματα αλλά με δόλιο τρόπο. Δανείζοντας τις χώρες που έχουν κοιτάσματα σταδιακά προχωρά το σχέδιο της. Αργά ή γρήγορα θα ζητηθεί από την Ελλάδα και την Κύπρο να δώσουν μέρος από τα κοιτάσματα ή στο σύνολο τους για να αποπληρωθεί το υποτιθέμενο χρέος. Επιπλέον δεν θα μείνουν εκεί αν γίνει αυτό.
Συνέχεια του παραπάνω σχεδίου είναι και το παρακάτω:
Έχουν ως στόχο να μας υποτάξουν σαν λαό και να αναγκάσουν αυτούς   που μας κυβερνούν να τους παραδώσουν την χώρα ούτως ώστε να εφαρμόσουν το δεύτερο σκέλος του σχεδίου. Αυτό είναι:
Να καταστρέψουν τον πολιτισμό της Ελλάδας και της Κύπρου και να δημιουργήσουν έναν νέο "κενό" δικό τους πολιτισμό. Τι θέλω να πω με αυτό;
Η Γερμανία δεν θα συνέλθει ποτέ από την ήττα της στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο από ένα μικρό κράτος που λέγεται Ελλάδα. [Τότε είχαμε ψυχή και δύναμη]. Χάνοντας λοιπόν η Γερμανία πείσμωσε και ορκίστηκε εκδίκηση με κάθε τρόπο. Θέλει καθαρά να το πληρώσουμε που της αντισταθήκαμε. Όταν μας εξοντώσει (πράγμα που δεν θα συμβεί ποτέ) τότε θα γίνει η μοιρασιά. Το σχέδιο Β δηλαδή είναι: καταστροφή  των χωρών της Ευρώπης και ισχυροποίηση της Γερμανίας. Στοχεύει στη δημιουργία της Μεγάλης Γερμανίας η οποία θα διοικεί όλη την Ευρώπη και θα έχει υπό την εποπτεία της όλη τη Μεσόγειο και τα κοιτάσματα της. Το σχέδιο της για μια τεράστια και δυνατή Γερμανία δεν θα υλοποιηθεί ποτέ όμως γιατί δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα μας στα χέρια της.




Στα χέρια μας είναι η αλλαγή αλλά θα πρέπει να την κάνουμε γιατί ο χρόνος μικραίνει. Η Ελλάδα και η Κύπρος θα πρέπει να αντισταθούμε σε αυτόν τον δυνάστη που θέλησε να απλώσει τα χέρια του σε όλη την Ευρώπη υπό τον μανδύα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ε.Ε είναι ένα κατασκεύασμα των ισχυρών της Ευρώπης για να κατακρεουργήσουν τις οικονομίες των ασθενέστερων. Όσο και να προσπαθήσουν όμως δεν θα το πετύχουν ούτε στην Οικονομία ούτε στο Πολιτισμό. Και ειδικά στο Πολιτισμό που είναι ο θεμέλιος λίθος και των υπόλοιπων πολιτισμών του κόσμου.

Δεν γράφω ό,τι μου ήρθε. Έχω μελετήσει στα πλαίσια της φοίτησης μου το Δίκαιο της Ε.Ε. Γνωρίζω και θέλω να γνωρίζετε και εσείς. Γράφω με τη συνείδηση μου καθαρή.

Συντάκτης: Άγγελος Σακελλαρίου
Τελειόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομίας