Ενημέρωση για ψαγμενους

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Αστάνα, Μεγάλος Αδελφός και άλλες συνωμοσίες.... ( Να το δουν άνω των 18 )


on 20:54

rel=" lightbox"
Πρωτεύουσα του Καζακστάν είναι η Αστάνα. Η Αστάνα είναι μια ειδική οικονομική ζώνη και ιδιαίτερα πλούσια πόλη. Πολλοί θεωρούν ότι το όνομα της πόλης είναι τα γράμματα της λέξης Satana με μπερδεμένη σειρά. Πάμε να δούμε όμως λίγο την πόλη αυτή. Στη πόλη δεσπόζει η παρακάτω πυραμίδα:
Για πολλούς θεωρείτε το μάτι του μεγάλου αδελφού η κορυφή της. Η χρήση αυτής της πυραμίδας είναι ως συνεδριακό κέντρο των ισχυρών της γης.
Πως συνδέεται όμως με τον μεγάλο αδελφό;
Θεωρείται από πολλούς ως το μάτι του μεγάλου αδελφού λόγω σχήματος.
Τι εννοούμε; 
Αυτά:

Γιατί συνδέονται αυτά με την πυραμίδα της Αστάνα;
Απλούστατα όπως μας δείχνει η μασονική πυραμίδα, στην κορυφή υπάρχει ένα μάτι που είναι ο Μέγας άρχων του σύμπαντος. Αυτός που έχει τεράστια πυγμή, χρήμα και δόξα ώστε να διοικεί όλο τον πλανήτη.
Τι είναι οι Μασόνοι; 
Είναι Εβραίοι οι οποίοι χρησιμοποιούν τα παρακάτω σύμβολα:
Ναι σωστά παρατηρήσατε. Περισσότερα από αυτά τα σύμβολα είναι 5άλφες που τις χρησιμοποιούν ποιοι; Οι οπαδοί του Σατανά χρησιμοποιούν την Πεντάλφα.
Στη δεύτερη εικόνα απεικονίζονται ποιοι ανήκουν στην Μασονία. 
Εχθές βρήκαμε και κάτι άλλο : Πρόκειται για μια εικόνα που προέρχεται από το Google earth και σχηματίζει ανάποδη πεντάλφα, δηλαδή με την μία κορυφή ακριβώς στον Νότο. Η διάμετρος της πεντάλφας (σύμφωνα με το Google Earth) είναι 405 με 410 μέτρα, ενώ οι συντεταγμένες για να την βρείτε είναι 52°28'47.02" 62°11'7.71".
Αν θεωρείτε ότι είναι photoshop, δεν είναι. Βάλτε τις παραπάνω συντεταγμένες στο google earth και θα δείτε και εσείς.
Θέλετε στοιχεία για το ότι υπάρχει ο Αντίχριστος;
Υπάρχει στην καθημερινή μας ζωή στα παρακάτω: Τσιπάκια (ήδη βάζουν στα παιδιά που γεννιούνται στη Ρωσία για να μην τα χάνουν), κάμερες (σε στρατόπεδα, δρόμους, κτήρια, λιμάνια,), barcode (σχηματίζει το 666), κινητά τηλέφωνα (δίνουν στίγμα για το που βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή), gps (το ίδιο με τα κινητά).
Πιστεύει κάποιος σ αυτόν;
Ναι. Αυτοί:

Past & present Church of Satan High Priesthood[edit source | editbeta]


Και άλλοι πολλοί που τους ακολουθούν.

Επιπλέον:
Διευκρίνηση: Οι σατανιστές είναι αυτοί που έως σήμερα για αυτούς έχουν αναφερθεί αξιόποινες πράξεις όπως βιασμοί γυναικών, τελεστές με ζώα, βασανισμοί και πολλές φορές και θάνατοι ανθρώπων για να δοξάσουν τον Σατανά.
Για τους Μασόνους το μόνο που έχει αναφερθεί είναι ότι είναι ισχυροί βάσει χρήματος και εξουσιάζουν όλο τον κόσμο τον οποίο πολλές φορές στηρίζουν σε πολέμους και τους χρηματοδοτούν για έργα, δημιουργίες κομμάτων (βλ. ΠΑΣΟΚ, Μινέικο ο παππούς του Ανδρέα Παπανδρέου, Πολωνός Εβραϊκής καταγωγής), ενθρόνιση και εκθρόνιση κυβερνήσεων κ.ά

Κλείνοντας θα κλείσουμε με μια προφητική ταινία που δείχνει ένα μάτι που κατευθύνει και εξουσιάζει ένα στρατό. Έτσι και ο Σατανάς, κατευθύνει και εξουσιάζει τους πάντες. 
Αυτό το μάτι έβλεπε τα πάντα και κατεύθυνε το στρατό του Saruman, του σκοτεινού μάγου στο να εξοντώσει τους ανθρώπους της ταινίας (Χόμπιτ και Βασιλιάδες) The Lord of The Rings.

Πηγή της Εκκλησίας του Σατανά:

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Δεν βγάζω τίποτα από το μυαλό μου. Σας αφήνω να το ψάξετε περισσότερο και να ενημερωθείτε. Τα στοιχεία υπάρχουν και είναι στην διάθεση σας πάντα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα από εμένα και να σας δώσω και επιπλέον στοιχεία στείλτε μου email: fakablog@hotmail.gr

Διευκρίνηση:
Δεν είμαι ακόλουθος καμίας από τις αιρέσεις που περιγράφω στο άρθρο. Πιστεύω στο καλό των υπολοίπων και για αυτό θέλησα να σας ενημερώσω. rel=" lightbox"